UUTTA! EXITE BOX

Koe pakopelin jännitys missä tahansa – uusi kotipakopelimme on täällä!

Olemme pelanneet perinteisiä pakolautapelejä ja -nettipelejä, mutta koimme, että niistä puuttuu jotain oikeille pakohuonepeleille olennaista. Siksi lähdimme kehittämään peliä, joka on aidosti interaktiivinen ja mahdollistaa immersiivisen pelikokemuksen, jossa todellisuus sekoittuu fiktioon – aivan kuin oikeassa, fyysisessä pakohuoneessa!

”Tämä pakopeli mahtuu laatikkoon, mutta on paljon enemmän!”

Exite Box yhdistää pelin mukana tulevat konkreettiset esineet ja apuvälineet ympäristön, internetin sekä eri medioiden ja viestintätapojen tarjoamiin mahdollisuuksiin. Tämä pakopeli mahtuu laatikkoon, mutta on paljon enemmän.

Kutsu siis ystävät koolle, avatkaa boksi ja aloittakaa huikea koitos!

ENNAKKOTILATTAVISSA:

EXITE Box: Asteroid Alert

Ehdittekö pysäyttää maata kohti syöksyvän asteroidin, ennen kuin on liian myöhäistä? Maapallon tulevaisuus on käsissänne!

  • 1-5 pelaajalle. Pelataan yksin tai yhdessä aikaa vastaan
  • Ikäsuositus 14+
  • Pelin kieli: Suomi
  • Yhteensä jopa 4 h pelattavaa! Peliaika n. 60min/osa.
Mitä tarvitsen pelatakseni?

Tarvitset EXITE Box -pakkauksen lisäksi vähintään älypuhelimen/-tabletin sekä hyvän internetyhteyden. Pelissä tarvitaan myös muita tavanomaisia, kotoa löytyviä tarvikkeita, kuten muistiinpanovälineitä, saksia jne. Myös tietokoneesta voi olla hyötyä, mutta se ei ole välttämätön.

Mitä pakkaus sisältää (SPOILER-VAROITUS!)

SPOILER ALERT! ÄLÄ LUE ENEMPÄÄ, JOS HALUAT PITÄÄ PAKKAUKSEN SISÄLLÖN YLLÄTYKSENÄ.

Pakkaus sisältää ohjeet, pelimateriaalit, puisen pulmaboksin, USB-tikun, UV-kynän, kolme numerolukkoa, harpin, 3D-lasit (puna/sini), sekä muita pelissä tarvittavia pienesineitä.

Tilauslomake löytyy tämän sivun alalaidasta!

Interaktiivinen kotipakopeli

Monipuoliset tehtävät haastavat hoksottimenne ja saavat pelaajat uppoutumaan tarinaan todellisuuden ja fiktion sekoittuessa jännittävällä tavalla. Pelissä tehdyt valinnat vaikuttavat pelin loppuratkaisuun!

Aidosti immersiivinen

Pakkauksen mukana tulevien, fyysisten esineiden lisäksi hyödynnät myös tavanomaisia kotoa löytyviä apuvälineitä ja asioita kuten älypuhelinta ja nettiä.

Tuntien edestä ratkottavaa

EXITE Box -kotipakopeli tarjoaa jopa neljä tuntia pelattavaa vain murto-osalla oikean, 60 min kestävän pakohuoneen hinnasta. Peli voidaan pelata osissa.

Yksin tai yhdessä

Peliä voidaan pelata yksin tai tiiminä. Hauskin pelikokemus saavutetaan pienessä n. 2-5 pelaajan porukassa. Peli haastaa yhteistyötaitonne tavoitellessanne yhteistä päämäärää!

Uudelleen pelattava

Toisin kuin useat kotona pelattavat pakopelit, EXITE Box on mahdollista antaa/lainata eteenpäin uudelleen pelattavaksi. Kuluvat materiaalit voidaan tulostaa verkkokauppamme kautta.

T

BONUS: Extra-peli

EXITE Boxin sisältöä voidaan käyttää starttipakkauksena oman pulmanratkaisupelin toteuttamiseen. EXITE Box sisältää myös valmiin, pelattavan mallipelin! Settiä voi täydentää verkkokaupastamme saatavilla lisätarvikkeilla!