Tietoa pelistä

Miksi EXITE? Meillä on aina hauskaa!

Helsingin pakohuoneiden 1. sija TripAdvisorissa!

“Parasta on nähdä kun asiakkaat on hyvällä tuulella ja lähtee tyytyväisenä pois, se tarttuu ja tulee itsellekin hyvä fiilis”

Janika

“Ihan parasta on huomata että ympärillä on ihan mahtavat työkaveri, jotka jeesaa toisiaan ja tuo oman persoonallisen panoksensa siihen, että asiakkailla olis hauskaa ja hommat rullaa vaikka mikä tulis!”

Maija

Vahvuutemme

Joka pelillä oma pelinvalvoja - varmistaa parhaan mahdollisen pelikokemuksen

Monipuoliset tehtävät ja hauskat pelit - jokaiselle tekemistä

Vahvat teemat - ei tarinaan kuulumattomia tehtäviä

Erinomainen ja ystävällinen asiakaspalvelu takaa tyytyväisyyden

Tietoa Escape Room-pelistä

Room escape-peli on mukaansatempaava, hauska ja erittäin jännittävä tosielämän pelikokemus, jossa tarkoituksena on pienen ryhmän kanssa selviytyä ulos 60 minuutin aikana lukitusta, täynnä lukuisia yhteistyötä, hoksottimia ja muita taitoja vaativia tehtäviä sisältävästä huoneesta. Pelit sopivat kaikille ja kokemus on yllättävän innostava. Toisin kuin esimerkiksi tietokonepeleissä, pelaat fyysisesti muiden ihmisten kanssa todellisessa tilassa ja näin ollen pelikokemus on entistä todentuntuisempi ja jännittävämpi!

Olemme suomalainen Helsingissä toimiva yritys ja suurimpana päämääränä on tarjota laadukkaita ja viihdyttäviä pelejä iästä ja kokemuksesta riippumatta. Pelitarjonnastamme löytyy erityyppisiä huoneita eri makuun ja eri haastavuustasoilla. Isoin vahvuutemme markkinoilla on erinomainen asiakaspalvelu. Tämän takaamme sillä, että jokaisella pelillämme on oma pelinvalvoja, joka on erittäin tärkeää onnistuneen pelikokemuksen takaamiseksi.

Monipuoliset huoneemme on suunniteltu itse, joten ne ovat yksilöllisiä ja juuri erityisesti suomalaiseen makuun sopivia. Meille tärkeintä on asiakas ja pelikokemuksen viihdyttävyys – takaamme että meillä kokemanne huikea pelikokemus jää mieleesi!

Mitä odottaa?

Kuvittele olevasi lukitussa, noin 10-20 neliömetrin kokoisessa mielenkiintoisessa vihjeitä ja tehtäviä täynnä olevassa huonetilassa ystäviesi kanssa. Tehtävänäsi on etsiä ja ratkaista vihjeitä ja suorittaa erilaisia tehtäviä päästäksesi ulos huoneesta määräajassa. Tehtävien ratkaiseminen vaatii hieman loogista ja abstraktia ajattelua sekä kommunikointitaitoja. Et kuitenkaan tarvitse erikoistaitoja tai tietoa läpäistäksesi pelin.

Kenelle?

Kaveriporukoille – Mikä olisi hauskempaa kuin jakaa tämä uudenlainen ajanviete parhaiden kavereiden kesken.

Pariskunnille – Hyvä vaihtoehto elokuviin menemiselle.

Polttareihin – Oiva idea polttareiden ohjelmanumeroksi, jossa kaikki saavat pitää hauskaa

Synttäreille – Täydellinen lahjaidea, osta lahjakortti tai tule viettämään synttäreitä porukalla!

Perheille – Myös lapset voivat osallistua aikuisten seurassa, muuten ikäraja on 15 vuotta.

Yrityksille – Erinomainen tapa yhdistää team building ja virkistys. Hauskassa pelikokemuksessa kehittyy ryhmähenki ja pelaajat oppivat toisistaan uutta tavoitellessaan yhteistä päämäärää. Ota yhteyttä.

Kenelle tahansa – joka haluaa pitää hauskaa ja tuoda jännitystä elämään!

Onko pelaaminen vaarallista?

Ei sen vaarallisempaa kuin normaalit arkiaskareet kotona. Saatat joutua käyttämään joitakin tavanomaisia jokakodin sähkölaitteita, pelissä ei ole kuitenkaan mitään merkittävää vaaraa liittyen tehtäviin. Sinun ei tarvitse käyttää fyysistä voimaa, ainoastaan käsiä ja aivojasi. Seuraamme sinua jatkuvasti valvontakameran ja mikrofonin avulla ja voit aina poistua huoneesta painamalla hätäuloskäyntinappulaa.

Osa peleistä sisältää kirkkaita ja vilkkuvia valoja. Mikäli sinulla on epilepsia tai migreeni, niin ota yhteyttä meihin ennen varausta, niin voimme muokata peliä sinulle sopivaksi.

Voinko pelata yksin?

Tietysti jos haluat. Kehotamme kuitenkin tulemaan ryhmässä, sillä pelaaminen ei ole yhtä hauskaa ja tehtävistä voi olla vaikeaa suoriutua yksinään. Jos kuitenkin luulet pystyväsi siihen yksin, emme estä sinua! Suosittelemme ryhmäkooksi 4 pelaajaa.

Minulla on ahtaanpaikan kammo!

Vaikka sinulla olisi ahtaanpaikan kammo, sinun pitäisi pystyä pelaamaan pelejämme ongelmitta (poislukien THE DUNGEON, joka sisältää ahtaita lukittuja paikkoja ja jossa pelaajien liikkumista rajoitetaan osan ajasta merkittävästi. Ota yhteyttä kysyäksesi lisää) Pelihuoneita voisi verrata tavallisiin huoneisiin kotonasi, sillä poikkeuksella että ovi on lukossa. Voit kuitenkin aina poistua huoneesta varauloskäyntiä käyttämällä (poislukien THE DUNGEON).

Millä kielillä peliä voi pelata?

Pelejämme voi pelata sekä suomen että englannin kielellä. Ohjeistus sekä vihjeet voidaan antaa jommalla kummalla kielellä ryhmän toivomuksen mukaan. Pelissä olevat tekstit ovat sekä suomeksi että englanniksi.

Pelisäännöt

Aikaraja 60 minuuttia

Jos aikasi loppuu, peli päättyy ja pelinvalvoja päästää teidät pakohuoneesta ulos.

Ei huijausta

Mikäli havaitsemme sinun käyttävän omia työkaluja tai mobiililaitteitasi, pelinvalvojalla on oikeus keskeyttää peli.

Ei suurta voimaa

Escape room-pelissä ei tarvitse käyttää ylimääräistä voimaa, joten pyydämme olemaan käyttämättä ylimääräsitä voimaa yrittäessäsi suorittaa tehtävää tai avata jotakin esinettä, sillä ne voivat mennä rikki. Seuraavien pelaajien on myös mukavampi pelata peliä, jossa ei esiinny virheitä!

Pyydä vihjeitä

Jotta pääsisit pakenemaan ajoissa, saatat tarvita vinkkejä. Pelissä on käytettävissä tietty määrä vihjeitä, joita voit pyytää pelinvalvojalta jos olette jumissa ettekä pääse eteenpäin. Vain hyvin pieni osa läpäisee pelin kokonaan ilman vihjeitä.

Älä spoilaa

Kun peli on ohi, ole kiltti äläkä puhu huoneen tapahtumista jos aulatilassa on muita pelaajia, ettet pilaa heidän pelikokemustaan.

Ei alkoholia

Pelinvalvojalla on oikeus peruuttaa peli, mikäli pelaajat ovat selvästi päihteiden vaikutuksen alaisena. Tässä tapauksessa pelistä laskutetaan täysi hinta.

Ole ajoissa!

Pyydämme pelaajia saapumaan paikalle 10 minuuttia ennen pakohuonepelin alkua, jotta voimme alustaa pelin pelaajille ja aloittaa sen ajallaan. Mikäli tulet myöhässä, saatamme joutua vähentämään peliaikaasi.

Varausehdot

Varausehdot

Tekemällä varauksen loppuun hyväksyt samalla alla olevat varausehdot.

Varauksen muuttaminen tai peruminen

Mikäli sinun pitää muuttaa tai perua varauksesi, tee se vähintään 24 tuntia ennen pelin alkua. Mikäli peruminen tapahtuu tätä myöhemmin, joudumme laskuttamaan 70€ suuruisen peruutusmaksun. Mikäli et peru varaustasi vähintään 3 h ennen peliä tai et ilmesty paikalle, peruutusmaksu on täysi 2 hlön pelin hinta. Useamman kuin yhden samanaikaisen pelin peruminen tulee tehdä vähintään 7 vrk ennen pelejä, muutoin peruutusmaksu on 70€/peli. Jos usean pelin peruutus tapahtuu alle 24 h kuluessa, peruutusmaksu on kustakin pelistä täysi 2 hlön pelin hinta.

Sääntöjen rikkominen

Pelinvalvojalla on oikeus keskeyttää peli, mikäli ette noudata pelin sääntöjä. Pidätämme itsellämme oikeuden vaatia korvausta tilojen, esineiden ja laitteiden tahallisesta vahingoittamisesta.
Pelinvalvojalla on oikeus olla päästämättä pelihuoneeseen päihtyneitä henkilöitä, tässä tapauksessa maksaa asiakas pelistä silti täyden hinnan.

Tietojen oikeellisuus

Tekemällä varauksen sitoudut antamaan pyydetyt yhteystiedot varausta varten. Tietojen ollessa puuttelliset tai väärät, pidätämme oikeuden mitätöidä varaus.