Lahjakortti

Escape room-lahjakortti on lahja, jolla ei voi mennä pieleen ja jää taatusti mieleen! EXITEn Escape Room-lahjakortti on täydellinen aineeton lahja niin synttäreille, joulu- tai valmistujaislahjaksi tai mihin tahansa tilaisuuteen. Kortin mukana tulee mysteerikuori, joka ei paljasta sisältöä saajalleen ulkoapäin.

2-3 hlön lahjakortti: 120€ (toimituskulut +5€)

4-5 hlön lahjakortti 150€ (toimituskulut +5€)

Lahjakortti oikeuttaa pelaamaan yhden pelin missä tahansa huoneessa minä viikonpäivänä tahansa. Normaalihintainen lahjakortti on voimassa 12 kk ostohetkestä.

Lahjakortin voit joko ostaa liikkeestämme tai tilata sen laskulla kotiin (laskun käsittelymaksu ja toimituskulut 5€). Tilauslomake alla. Tilaus lähtee meiltä eteenpäin postitse pääsääntöisesti 2 arkipäivän kuluessa. Lahjakortti on voimassa ja sen voi käyttää vasta kun lasku on maksettu.

Jos noudat kortin liikkeestämme, ota yhteyttä varmistaaksesi että paikalla on joku 0449749969 (puh. päivystys klo 10-20). Lahjakortit osoitteessa Katajanokankatu 4 A 17.

Mikäli lahjakortin saaja haluaa tulla pelaamaan isommalla ryhmällä kuin lahjakortti sallii, maksetaan paikan päällä 15€/lisäpelaaja.

Jos et ole ehtinyt käyttää lahjakorttia ja sen voimassaoloaika on ummessa, voidaan se käyttää 6 kk sisällä umpeutumispäivästä lisähintaan 25€. Maksu suoritetaan paikan päällä lahjakortin käytön yhteydessä.

Lahjakortti

Lahjakortin tilauslomake

12 + 14 =