Lahjakortti

Escape room-lahjakortti on lahja, jolla ei voi mennä pieleen ja jää taatusti mieleen! EXITEn Escape Room-lahjakortti on täydellinen aineeton lahja niin synttäreille, joulu- tai valmistujaislahjaksi tai mihin tahansa tilaisuuteen. Kortin mukana tulee mysteerikuori, joka ei paljasta sisältöä saajalleen ulkoapäin.

2-3 hlön lahjakortti: 110€ (toimituskulu +5€)

4-5 hlön lahjakortti 140€ (toimituskulu +5€)

Lahjakortti oikeuttaa pelaamaan yhden pelin missä tahansa huoneessa minä viikonpäivänä tahansa. Normaalihintainen lahjakortti on voimassa 6 kk ostohetkestä.

Lahjakortin voit joko ostaa liikkeestämme tai tilata sen laskulla kotiin (toimituskulu 5€). Tilauslomake alla. Tilauksen käsittelyssä menee 1-2 pvää ja postituksessa saman verran, jolloin lahjakortti saapuu postitse 2-5 arkipvän kuluttua tilauksesta.  Postitamme kortin 1. luokassa. Lahjakortti on voimassa ja sen voi käyttää vasta kun lasku on maksettu.

Jos noudat kortin liikkeestämme, ota yhteyttä varmistaaksesi että paikalla on joku 0449749969 (puh. päivystys klo 10-20). Kortit osoitteessa Katajanokankatu 4 A 17.

Mikäli lahajakortin saaja haluaa tulla pelaamaan isommalla ryhmällä kuin lahjakortti sallii, maksetaan paikan päällä 15€/lisäpelaaja.

Jos et ole ehtinyt käyttää lahjakorttia ja sen voimassaoloaika on ummessa, voidaan voimassaoloaikaa pidentää enintään 6kk:lla hintaan 25€. Olkaa tällöin yhteydessä meihin sähköpostitse, maksu suoritetaan paikan päällä lahjakortin käytön yhteydessä.

Lahjakortti

Lahjakortin tilauslomake

5 + 7 =