Tietoa Escape Room-pelistä

 

Room escape-peli on erittäin jännittävä, viihdyttävä sekä koukuttavan intensiivinen pelikokemus, jossa tarkoituksena on selviytyä ulos 60 minuutin aikana lukitusta täynnä mielenkiintoisia tehtäviä täynnä olevasta huonetilasta. Pakohuonepelit sopivat niin perheille kuin pariskunnille lähes iästä riippumatta. Escape rooom-pelissä pelaat fyysisesti muiden ihmisten kanssa todellisessa tilassa ja näin ollen pelikokemus on entistä todentuntuisempi ja jännittävämpi kuin esimerkiksi tietokonepelissä! Escape room-pelit ovat tyypillisesti vaikeustatsoltaan hieman erilaisia, Euroopasssa escape room-pakoprosentti on keskimäärin 50-60%, Yhdysvalloissa luku on vain 15%:n luokkaa. Peleissä on käytettävänä vihjeitä, ilman niitä escape room olisi hyvin vaikea läpäistä. Vihjeitä kannattaa siis käyttää, vaikka useat eivät niitä kehtaakaan pyytää!

 

Kenelle Escape Room sopii?

Kaveriporukat – Täydellinen tapa kokea tämä uudenlainen ajanviete on juuri parhaiden kavereiden kesken.

Pariskunnat – Escape room on mainio vaihtoehto vaikkapa elokuville.

Polttarit – Escape Room-peli on oiva idea polttarinumeroksi, kaikki voivat osallistua ja pitää hauskaa!

Synttärit – Lahja jolla ei voi mennä pieleen: escape room- lahjakortti

Perheet – Myös lapset voivat osallistua pakohuonepeliin aikuisten seurassa. Muutoin ikäraja on 15 vuotta.

Yritykset – Room escape-peli on erinomainen tapa yhdistää team building ja virkistys. Hauskassa pelikokemuksessa kehittyy ryhmähenki ja pelaajat oppivat toisistaan uutta tavoitellessaan yhteistä päämäärää. Ota yhteyttä.

Kenelle tahansa – Escape room sopii jokaiselle, joka haluaa pitää hauskaa ja tuoda jännitystä elämään!

 

Onko pelaaminen Escape roomissa vaarallista?

Escape room-peli ei sisällä merkittävää vaaraa ja peliä valvotaan jatkuvasti valvontakameran sekä mikrofonin avulla. Pelihuoneesta pääsee ulos myös ilman pelinvalvojan apua tarvittaessa.

Osassa peleistä on kirkkaita tai vilkkuvia valoja. Epilptikot ja migreeniin taipuvaiset voivat ottaa yhteyttä, niin voimme muokata escape room-peliä potilaalle sopivaksi.

 

Voinko pelata escape room-peliä vaikka minulla on ahtaan paikan kammo?

Kaikki ahtaanpaikankammoiset ovat tähän asti pystyneet pelaamaan escape roomimme ilman vaikeuksia. Peli on niin mukaansatempaava että kaikki muu unohtuu – myös ahtaan paikan kammo. Escape room-pelihuoneet ovat suurin piirtein samankokoisia kuin tavalliset huoneet kotona.